User:Adam

From gDams Ngag mDzod
Jump to: navigation, search

Adam Krug

Monday, November 1
8:30am-12:30pm--DrlEditorOne 18:32, 1 November 2010 (UTC)
total 4hrs
Tuesday, November 2
9am - 1pm--DrlEditorOne 19:00, 2 November 2010 (UTC)
total 4hrs
Wednesday, November 3
9am - 1pm--DrlEditorOne 19:01, 3 November 2010 (UTC)
total 4 hrs
Thursday, November 4
9:15am - 1:15pm--DrlEditorOne 19:18, 4 November 2010 (UTC)
total 4 hrs
Friday, November 5
8am - 12pm--DrlEditorOne 18:06, 5 November 2010 (UTC)
total 4hrs


Monday, November 8
8am - 4pm--Adam 16:10, 19 November 2010 (UTC)
total 8 hrs
Tuesday, November 9 1pm-5pm--Adam 16:10, 19 November 2010 (UTC)
total 4 hrs
Wednesday, November 10 8am - 4pm--Adam 16:10, 19 November 2010 (UTC)
total 8 hrs
Thursday, November 11 8:30am - 4:30pm--Adam 16:10, 19 November 2010 (UTC)
total 8 hrs
Friday, November 12
9am - 5pm--Adam 15:30, 16 November 2010 (UTC)
total 8 hrs


Monday, November 15
9am - 5pm--Adam 15:30, 16 November 2010 (UTC)
total 8 hrs
Tuesday, November 16
8am - 2pm--Adam 15:31, 17 November 2010 (UTC)
total 6 hrs
Wednesday, November 17
8:30am - 4:30pm--Adam 23:29, 17 November 2010 (UTC)
total 8 hrs
Thursday, November 18
8:30am - 4:30pm--Adam 23:32, 18 November 2010 (UTC)
total 8 hrs
Friday, November 19
9am - 5pm --Adam 00:04, 20 November 2010 (UTC)
total 8 hrs


Monday, November 22
8am - 4pm--Adam 23:50, 22 November 2010 (UTC)
total 8 hrs

Tuesday, November 23
9am - 5pm--Adam 00:03, 24 November 2010 (UTC)
total 8 hrs

Wednesday, November 24
9am - 5pm--Adam 23:58, 24 November 2010 (UTC)
total 8 hrs


Monday, November 29
9am - 5pm--Adam 23:59, 29 November 2010 (UTC)
total 8 hrs

Tuesday, November 30
9am - 5pm--Adam 00:01, 1 December 2010 (UTC)
total 8 hrs

Wednesday, December 1st
9am - 5pm--Adam 23:57, 1 December 2010 (UTC)
total 8 hrs

Thursday, December 2nd
9am - 5pm--Adam 23:55, 2 December 2010 (UTC)
total 8 hrs

Friday, December 3rd
9am - 5pm--Adam 00:00, 4 December 2010 (UTC)
total 8 hrs


Monday, December 6th 9am - 5pm--Adam 00:08, 7 December 2010 (UTC)
total 8 hrs

Tuesday, December 7th 8:30am - 4:30pm--Adam 23:32, 7 December 2010 (UTC)
total 8 hrs

Wednesday, December 8th 9am - 5pm--Adam 23:59, 8 December 2010 (UTC)
total 8 hrs

Thursday, December 9th 10am - 6pm--Adam 01:02, 10 December 2010 (UTC)
total 8 hrs

Friday, December 10th 8:30am - 4:30pm--Adam 23:49, 10 December 2010 (UTC)
total 8 hrs


Monday, December 13th 9am - 5pm--Adam 00:00, 14 December 2010 (UTC)
total 8 hrs

Tuesday, December 14th 9am 12pm, 2pm-7pm--Adam 02:08, 15 December 2010 (UTC)
total 8 hrs

Wednesday, December 15th 8am - 4pm--Adam 00:14, 16 December 2010 (UTC)
total 8 hrs

Thursday, December 16th 9am - 5pm--Adam 23:29, 17 December 2010 (UTC)
total 8 hrs

Friday, December 17th 8am - 4pm--Adam 23:29, 17 December 2010 (UTC)
total 8 hrs


Sunday, January 2nd 8:30am - 4:30pm--Adam 23:30, 2 January 2011 (UTC)
total 8 hrs

Monday, January 10th 8:30am - 3:30pm--Adam 22:34, 10 January 2011 (UTC)
total 7 hrs

Tuesday, January 11th 7:30am - 3:30pm--Adam 22:31, 11 January 2011 (UTC)
total 8 hrs

Wewdnesday, January 12th 8am - 1pm--Adam 20:08, 12 January 2011 (UTC)
total 5 hrs

Saturday, January 15th 9:30am - 11:30am--Adam 18:25, 15 January 2011 (UTC)
total 2 hrs

Monday, February 14, 2011 8am - 1pm--Adam 20:00, 14 February 2011 (UTC)
total 5 hrs

Tuesday, February 15, 2011 8am - 1pm--Adam 20:19, 15 February 2011 (UTC)
total 5 hrs